Konkurrencer

 

Vind den ultimative DUFF forkælelsesdag

Periode for konkurrencen er fra fredag d. 27/11-2020 - d. 30/11-2020. Vinderen bliver kontaktet direkte d. 16/12-2020. 

 

Vind den ultimative DUFF forkælelsesdag for dig selv og en ledsager!

Dagen starter med forkældende og afslappende behandlinger - alt fra den lækreste fodbehandling til den plejende ansigtsbehandling, og selvfølgelig alt indimellem, hos Klinik MiJo.
Imens I kommer helt ned i gear, kan I nyde hinandens selskab og lidt godt til ganen. 

Når I er færdige med jeres behandlinger, fortsætter turen til DUFFBeauty's kontorer i København. 
Her vil I få lagt en skøn og smuk makeup, samt få stylet jeres hår, af kendis makeupartist og hårstylist Lana. Lana vil med al sin ekspertise og erfaring sørge for at style jer til perfektion og lige efter jeres ønsker. 

Nu er I klar til at afslutte dagen med den lækreste middag og cocktails på restaurant i København, hvor der fortsat vil blive forkælet om jer. 

 
I går selvfølgelig heller ikke hjem uden en overdådig goodiebag fra DUFFBeauty, der indeholder alt hvad hjertet begærer. 

 

Betingelser

For at deltage i konkurrencen skal man have fuldført et køb på duffbeauty.com i perioden fra d. 27/11-2020 til d. 30/11-2020, og have adresse i Danmark. 
Ved hvert køb i perioden får man et lod i puljen til konkurrencen. 

Datoen for indløsningen af konkurrencen er d. 20/1-2021 eller d. 21/1-2021, hvorfor man skal kunne deltage denne dag. Præcise dato vil fremgå snarest. 

På dagen for indløsningen vil der følge en af vores medarbejdere med, for at dokumentere og filme dagen. Filmen vil blive brugt til markedsføring på DUFFLashes' sociale medier, og man skal derfor være i orden med at blive filmet.

Vinderen bliver kontaktet direkte på mail d. 16/12-2020. 

*Tilkendegiver vinderen sig ikke inden d. 22/12-2020, vil præmien gives videre til anden side.