Skip to main content

About DUFF

DUFFLashes mission er at kreere kvalitetsvipper til at fuldende dit look, hvad end det er til hverdag eller fest. Vores vipper er håndbundne som øger kvaliteten og holdbarheden af vipperne, så de kan bruges 20-25 gange ved god pleje.

Vi har gjort en dyd ud af at designe individuelle, unikke vipper som giver lidt ekstra. Både til et helt naturligt look og til et mere glamourøs look. Da det er håndlavede vipper vil alle styles ikke altid være helt ens som ved maskinproducerede vipper, men vi tror på vores kvalitetsbevidste kunder kan tage forbeholdet for dette.

Vipperne er lavet af faux mink fibrer som ligner og føles som ægte. Det giver et mere blødt look og falder lettere sammen med ens egne vipper.

Hvad betyder DUFF?

Navnets oprindelse 'DUFF' stammer fra det persiske sprog og er et kælenavn for den glamourøse og attraktive kvinde, som ikke går på kompromis med kvalitet og altid gør ekstra ud af sig selv.

Your Cart

You're €200 away from free shipping!

You are eligible for free delivery!

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Klik her for at fortsætte med at shoppe.
Thanks for contacting us! We'll get back to you shortly. Thanks for subscribing Thanks! We will notify you when it becomes available! The max number of items have already been added There is only one item left to add to the cart There are only [num_items] items left to add to the cart