Valentine’s Day: Get the look

Valentine’s Day: Get the look

by Nadia Jun

Valentinsdag - det er en tid for kærlighed, en masse chokolade og til at ”rocke” et romantisk makeup look. Vi overlader chokoladen til dig, men vi kan helt sikkert hjælpe med at finde dit perfekte makeup look på Valentinsdag. Valentinsdag kommer kun en gang om året, og har du ikke fundet din store kærlighed endnu, garanterer vi, at du vil falde pladask for disse makeup-ideer.


Uanset om du fejrer hjerternes fest i dit eget skønne selskab med et lille glas rosé, din veninde eller din kæreste, så er dagen den bedste anledning til at gøre lidt ekstra ud af dit look. Slå dig løs i en winged eyeliner eller gå ”all in” på røde nuancer. Bliv inspireret til dét look, der passer bedst til dine planer!

1. Elegant og stilsikker winged liner

Winged eyeliner er det ultimative go-to romantiske look, især hvis du elsker det mere naturlige men stadig flirtende makeup look. Der findes ikke noget mere feminint end smukke, betagende cat-eyes - og det er bestemt et fantastisk look at indlede Valentinsdag på en super ”girly” måde. Intet kan gå galt ved at give dette look en chance. Selvom cat-eye effekten bestemt er en tidsløs trend, kan det for nogle være en udfordring at ende ud med to ens vinger på begge øjne.

Vi er vilde med winged liner. DUFFs Perfect Lash Adhesive Liner er netop en perfekt flydende eyeliner, som kan skabe et stærkt, pigmenteret look med en skarp og lige streg. Flydende eyeliner kan kræve lidt præcision og en fast hånd. Fordelen med vores liner er dog, at den både fungerer som lim og liner, hvilket til gengæld giver en knivskarp vinge og en nem påsætning af kunstige vipper.

Ønsker du at gå i krig med cat-eye looket, så kan du med fordel tilføje lidt ekstra ”kærlighed” og fokus til dine øjne. Trophy Wife vipperne er essentielle til at fuldende dette romantiske Valentins-look, da vippestråene er længere ude i enden, hvilket tilføjer et ekstra “løft” til dit vippelook.

Hold resten af din makeup neutral med en let ansigtsmakeup og lidt lipgloss. På den måde vil blikfanget være dit flirtende blik. Så er der ingen tvivl om, at der vil være kærlighed i luften med dette fjerlette look!

2. Romantik og glossy lips

Det romantiske look er vendt tilbage. Skab dit eget ”French chic makeup look” med smuk highlighter, winged liner og en let glød.

Dette look er lige så let at kreere, som det ser ud. Hjælp det romantiske look på vej ved at holde din øjenmakeup i de rolige farvenuancer med en lille winged liner, der giver et elegant og sammensat makeup look. Fuldend makeuppen ved at give din hud et naturligt solkysset og friskt pust ved at bruge bronzer og blush. Find din yndlingsbronzer frem, som ikke er for mørk, og læg den let langs kæbelinjen, i kanten af din hårgrænse og lidt hen over næsen. Læg derefter en lys blush på kindbenet, der giver en fornemmelse af vindfriske kinder. Afslut med en flot highlighter, der fremhæver dine bedste ”features” og giver en illusion af en sund og lysende hud.


Vores Monroe vipper er prikken over i’et, for vipperne er feminine på den helt rigtige måde, når det kommer til at genskabe dette smukke, romantiske makeup look.

Pep looket op med rosa, glossy læber, der ikke kun giver en lækker glans men samtidig den perfekte opmærksomhed til dine læber. En fugtgivende lipgloss kan gøre underværker på Valentinsdag – og så er du endda sikker på, at dine læber forbliver bløde og klar til hvad end, dagen bringer.

3. Ultimative Valentins-look

Har du lyst til at prøve kræfter med en makeup, som er lidt ud over det sædvanlige? Så er dette ”soft pinky” look lige noget for dig! Ingen Valentinsdag uden lyserød. Dette look er bestemt en af vores favoritter og er bestemt værd at afprøve selv derhjemme. Lyserød øjenskygge vil give en legende, men alligevel et sofistikeret udtryk, der ikke går ubemærket hen. Og hvis du vil prøve lykken på Valentinsdag, så vil denne øjenskyggefarve helt sikkert føre dig derhen.

Er denne lidt mere modige makeup noget for dig, så påfør en flot, ”pearly” lyserød øjenskygge og et par Trophy Wife vipper for at give et varigt indtryk og et mindeværdigt øjeblik. Hold dig den sikre vej med samme lyserøde farvenuancer for at bibeholde et elegant, velovervejet look.

 

4. Red, ready & trendy

Valentinsdag 2021 byder endnu engang velkommen til de bløde, røde læber. Du kan aldrig gå galt i byen på Valentinsdag med røde læber. Det er en sand makeupklassiker.

Er du blevet træt af det triste gråvejr, kan du nemt løfte humøret på dagen med et friskt pust med de fineste kysseklare læber. Skab et friskt statement look med røde læber og highlighter, der fører dig væk fra alt det, der hedder kedeligt vejr. Vil du lyse daten eller vinteren op, så er dette forførende look noget for dig! Hvis du er rigtig vovet, kan du kombinere looket med et mere intenst og sofistikeret udtryk ved at lægge en skarp winged eyeliner og påføre vores Twiggy kunstige vipper, der tilsammen skaber et ”trendy” og flirtende vippelook.

 

 

$1 Days
$2 Hours
$3 Minutes
$4 Seconds