Step by step-guide: Sådan plejer og vedligeholder du kvaliteten af dine DUFFLashes

Step by step-guide: Sådan plejer og vedligeholder du kvaliteten af dine DUFFLashes

by Nadia Jun

Med DUFFs kunstige øjenvipper er du ikke langt fra drømmen om lange og fyldige øjenvipper. DUFFs øjenvipper fungerer som ”ekstra vipper”, som du påsætter på dine naturlige vipper. Men hvordan plejer du dine DUFFLashes, og sikrer dig, at du kan genanvende dem 25+ gange uden, at de mister formen? Læs med her, hvor vi guider dig til, hvordan du bedst muligt forlænger levetiden af dine DUFFLashes.

Undgå mascara og makeupfjerner

DUFFLashes er ikke ligesom andre kunstige øjenvipper. Da alle DUFFLashes vipper er håndbundne med særligt fokus på høj kvalitet, kræver de særlig pleje. Øjenvipperne er nemlig specielt designede med en 3D-effekt og fremstillet af en blanding af koreansk silke og human hair, hvilket giver en særlig luksuriøs og livagtig fornemmelse – så du både opnår et naturligt look og samtidig komfort, mens du har vipperne på.

Med dette i baghovedet er det derfor vigtigt ikke at påføre mascara, hvis du har DUFFLashes på, da det kan skade vippehårenes 3D-effekt og kvaliteten af formen på vipperne. Derfor er det en god idé i stedet at tage mascara på inden, du påsætter dine kunstige øjenvipper.

Har du alligevel taget chancen og påført mascara på dine falske øjenvipper, så skal du, efter du har taget vipperne af, forsøge at fjerne mascaraen fra vipperne med en let hånd. Dette gør du ved at dyppe en vatpind med en smule oliefri makeupfjerner, og herefter forsøge at stryge let over dine kunstige øjenvipper med vatpinden for at fjerne resterende mascara fra vipperne.

Step 1: Fjern med omhu

Alle DUFFLashes vipper er håndbundne, hvorfor det er vigtigt, at du håndterer dem med omhu. Når du ønsker at fjerne dine falske øjenvipper, skal du altid tage fat i vippebåndet, og ikke hårene, uanset om du tager dem ud af æsken eller tager dem af fra dine øjne.

Step 2: Find din pincet frem

Det er faktisk ganske enkelt at pleje og forlænge levetiden af dine DUFFLashes vipper. Ønsker du at bruge dine vipper flere gange, end du kan tælle på to hænder? Så skal du egentlig bare få fingrene i din pincet.

Med DUFFLashes er det ikke nødvendigt at lægge vipperne ned i et glas med makeupfjerner for at opløse limen. I stedet er det vigtigt, at du netop ikke gør dette. Det unikke ved DUFFLashes er nemlig, at du kan bruge dine vipper igen og igen. Efter du har taget dine vipper af, kan du ved hjælp af en pincet let trække vippelimen af, som sidder på båndet af dine kunstige øjenvipper.

Det er især vigtigt, at du sørger for kun at fjerne limen, som sidder på vippekanten af dine kunstige øjenvipper, og ikke trækker i båndet – dette kan også let gøres med fingrene.

Step 3: Opbevar i æsken

Efter du har fjernet limen fra dine DUFFlashes med en pincet, er de faktisk så gode som nye og kan allerede bruges igen. Et godt trick til opbevaringen af dine falske øjenvipper er, at du gemmer dem i den medfølgende DUFFLashes æske, som du får, når du køber øjenvipperne. På denne måde kan du med sikkerhed vedligeholde formen på vipperne, og desuden undgår du, at de kommer i kontakt med unødvendige produkter, som især makeup eller makeupfjerner med olie, som opløser vippehårene fra båndet.

Step 4: Bonus tip

Har dine falske øjenvipper været i kontakt med vand eller er blevet våde på anden vis? Så kan du nemt holde på formen ved at bruge en øjenvippebukker, efter du har påsat dine kunstige øjenvipper – Og wupti! Så har de igen fået den bukkede form og parat til brug.

Skriv disse tips og tricks bag øret, da du ved at følge dem får det bedste ud af dine DUFFLashes øjenvipper.

$1 Days
$2 Hours
$3 Minutes
$4 Seconds