Julegaveguide: Undgå den ubehagelige jule-stress

by Nadia Jun

 

Mangler du inspiration til gaveideer – så kig med her

Julen er hjerternes fest. Men mange af os stresser ofte over gaverne og ender endda med at købe noget i sidste øjeblik, som vi ikke er tilfredse med. Ønsker du også at undgå en stresset jul i år? Så tag et smugkig her, hvor du får den ultimative guide til, hvad du kan forære dine kære.

Den perfekte gave til de fleste

Det kan både være svært og uoverskueligt at finde en gave, som du med sikkerhed ved både vil skabe glæde og vil blive brugt. Med Gift Set kan du forkæle din ven, søster eller mor med den perfekte gaveæske, der indeholder et par It Girl vipper, Supreme Lash Mascara, Perfect Lash Adhesive Liner og Faux Dual Lash Applicator.

Det er meget en smagssag, når det kommer til makeup. Men med denne gaveæske kan du være sikker på, at den ville falde i god jord, da dens flere produkter både egner sig til nybegyndere såvel som beauty- entusiaster!

Og glæden kommer også før jul. For gaveæsken indeholder nemlig en værdi på 580 kr. men kan fås for blot 350 kr.!

Klik her og få fingrene i Gift Set gaveæsken. 


’Kickstarter’ til makeupdrømme

Alle vil elske den. Måske vil du endda beholde den til dig selv. Det er let at blive fristet af alle de nye makeup-produkter, der lanceres hele tiden, men i virkeligheden har man ikke brug for så mange produkter til at lave en fuldendt makeup. Og når tiden er knap, giver denne Ultimate Starterkit gaveæske en hurtig og lækker løsning.

Denne Starterkit er den perfekte gaveæske, som indeholder alt det, man skal bruge for at sætte sine øjne i fokus. Æsken er en stensikker ”go-to”-julegave, da både Au Natural vipperne, den hvide DUFF vippelim og Easy Lash Applicator, gør opsætningen langt nemmere, som enhver vil få glæde af!

Så kender du en, som ofte bøvler med stress om morgenen og ikke kun til jul? Så burde du lægge denne Starterkit som gave under velkommendes juletræ i år.

Pris: 320 kr. og kan købes her. 


Bryn og vipper går hånd i hånd

Skal du give en rigtig skøn gave til en, som altid ønsker ”eyebrows on fleek”? Så er denne gaveæske, Magnificent Brow Show, fra Benefit Cosmetics det perfekte valg.

Gaveæsken indeholder en magisk bryn deal, da dens fem produkter er bestsellers og er velegnede til at skabe og fremhæve bryn. Som de fleste af os ved, så er bryn lige så vigtige som øjenvipper, når det kommer til at fuldende sit look. Så ønsker du at se et smil brede sig helt op til begge øre juleaften, så skal du have fingrene i denne gave.
(Foto: Sephora)
Pris: 550 kr. og kan købes her  (Foto: Sephora).

 

Enkel – men unik gave

Kender du en, som er helt pjattet med kunstige øjenvipper? Og som måske ikke kan forlade hjemmet uden at være sikker på, at øjnene spiller? Så er et af vores bedst sælgende styles, Goal Digger, bestemt en fremragende julegaveidé. Goal Digger egner sig nemlig til enhver smag, da den med sin runde vippeform, med længere vippestrå mod midten, får dine øjne til at synes større. Og med denne æske med 3x Goal Digger vipper, kan du bide dig sikker på, at den heldige person, som får foræret denne gave, vil være klar til de næste par festlige lejligheder de kommende måneder! 

Pris: 490 kr. Klikker du her, kan du købe denne best-seller til at sætte under træet i år. 


Hverdagsluksus i én pakke

Så mange af os ved, så kan vinteren være hård ved vores hud og kan derfor have brug for ekstra pleje. Med denne luksus gaveæske fra Matas Striber kan du vise omsorg for en, du holder af. For hvem ønsker ikke lidt hverdagsluksus og lidt ”self-care” også til jul? Denne gaveæske er en sikker vinder, da dens fire produkter, body scrub, bodyshampoo, bodylotion og vaskeluffe, kan skabe glæde hos de fleste, der døjer med tør hud eller blot ønsker lidt lækker pleje i hverdagen.
(Foto: Matas)
Pris: 129,95 kr. og kan købes her  (Foto: Matas).


En velduftende overraskelse

Alle elsker parfume! Du kan derfor ikke gå helt galt i byen, hvis du vælger at give en parfume i gave. Det kan dog være udfordrende at finde den rigtige duft, hvis du ikke har fået stukket en ønskeliste i hånden fra start. Men parfumen, La Vie est Belle, fra Lancôme er et stensikkert valg, da den har topnoter af iris, som giver en elegant og blomstrende duft.

Gaveæsken fra Lancôme indeholder en eau de parfum, bodylotion, Hypnôse mascara, som er en perfekt gave til at imponere og forkæle en, du holder af.

(Foto: Matas)
Pris: 429,95 kr. og kan købes her  (Foto: Matas)

Pssst! Julegaver handler ikke kun om indholdet. Når du giver en gave, så slå dig lidt løs i indpakningen, så vil dine gaver helt sikkert vække endnu større glæde hos den heldige modtager af gaven!

 

 

 

 

$1 Days
$2 Hours
$3 Minutes
$4 Seconds