DUFFLashes VS. Eyelash extensions

DUFFLashes VS. Eyelash extensions

by Pernille Hansen

Vejen til smukke og fyldige øjenvipper – DUFFLashes VS. Eyelash extensions

Lange og fyldige øjenvipper har aldrig været mere trendy, end de er i øjeblikket. Der er et væld af forskellige alternativer til dig, der gerne vil pleje og fremhæve dine vipper. Men med så mange valgmuligheder kan det være svært at træffe et valg. Vi vil her guide dig til, hvordan du vælger mellem to populære løsninger – nemlig Eyelash Extensions og falske øjenvipper fra DUFFLashes. 

Vi vil gerne give dig det bedste indblik i fordele og ulemper ved begge typer af produkter. Derfor vil vi gennemgå alle detaljer omkring begge løsninger, herunder påsætning, brug, pris og deres betydning for øjenvippernes sundhed. Du kan læse om:

 • Falske øjenvipper fra DUFFLashes 
 • Eyelash extensions
 • Andre veje til fyldige vipper 
 • Sådan vælger du mellem kunstige vipper og Eyelash extensions

   

  Om falske øjenvipper fra DUFFLashes

  Falske eller kunstige øjenvipper er for mange en nem og effektiv løsning til at gøre sine vipper mere fyldige og lange at se på. Falske øjenvipper fungerer som “ekstra vipper”, som du sætter oven på dine egne øjenvipper. På den måde kan du tilføje dine naturlige vipper mere længde eller mere fylde. Vipperne skal du tage af igen, når du er færdig med at bruge dem. 

  DUFFLashes er et dansk brand og vi forhandler falske øjenvipper. Vores primære fokus er at lave smukke, kvalitets vipper i forskellige styles. Øjenvipperne er fremstillet af en blanding af koreansk silke og human hair, hvilket giver en særlig luksuriøs og livagtig fornemmelse. Det gør DUFFLashes velegnede til dig, der gerne vil have et mere glamourøst, men alligevel realistisk look. 

  Hver enkelt vippe er håndlavet, derfor er hver og en unik. Desuden tilbyder vi forskellige kollektioner og styles, hvor du kan finde kunstige øjenvipper til både hverdagsbrug og en speciel aften. Du kan få et overblik over de forskellige vipper fra DUFFLashes på vores hjemmeside.

   Kunstige øjenvipper fra DUFFLashes i modellen Date night

  Lang holdbarhed og høj kvalitet

  Fordi de falske øjenvipper fra DUFFLashes er af høj kvalitet, er hvert sæt af vipper som en investering. Af samme grund kvalitetssikrer vi alle vores vipper, før de bliver sendt ud til vores kunder. Dette er ikke nødvendigvis normal procedure hos alle forhandlere af kunstige øjenvipper. Derfor er det en god idé at undersøge de forskellige forhandlere grundigt, før du køber dine vipper. 

  Vipperne fra DUFFLashes er altså kendetegnet ved høj kvalitet. Det betyder samtidig, at de også kan holde til mange omgange af brug. Faktisk kan de kunstige øjenvipper fra vores kollektioner holde +25 gange, hvis du passer på dem og lægger dem tilbage i æsken efter brug.

   

  Påsætning af vipper

  Falske øjenvipper er ikke permanente. De skal derimod sættes på, når du har lyst til at give dine vipper et ekstra boost. Når din dag er slut, tager du dem af igen. Du bruger en helt simpel øjenvippe lim til at få produktet til at sidde fast. 

  Påsætning af kunstige øjenvipper kræver lidt øvelse og teknik – i hvert fald hvis du gerne vil sikre dig, at resultatet bliver pænest. Når først du har fået styr på det, er det dog både nemt og hurtigt. Du kan finde inspiration til en god teknik til påsætning i videoen nedenfor. Her viser vi, hvordan du påsætter vores vipper trin for trin.

   

  Om Eyelash extensions 

  Eyelash extension er en behandling, hvor en certificeret vippetekniker påsætter falske vippehår oven på dine egne vipper. Det tager i gennemsnit omkring tre timer og gøres med en speciel lim, som bliver påført på hver enkelt øjenvippe. Herefter bliver de kunstige limet fast, én efter én. Efter behandlingen har dine vipper derfor synligt mere fylde og længde.

  Eyelash extensions er en semi-permanent løsning. Det betyder, at effekten varer mellem 2 og 8 uger. Desuden er der behov for en genopfyldning cirka hver 14. dag, hvis du vil bevare effekten. Du kan læse flere detaljer om øjenvippebehandlingen her

   

  Forskellige typer af lash extensions

  Ligesom der findes forskellige typer af falske øjenvipper, findes der også forskellige typer af lash extensions. Det er godt at være opmærksom på, hvis du overvejer denne metode til at fremhæve dine vipper. De to mest normale er:

  • Single eyelash extension – ved en single lash extension behandling får du limet én enkelt vippe oven på hver af dine egne. Det giver et mere naturligt og afdæmpet, men stadig fyldigt, look.
  • Volume lash extensions – samme metode, men du får limet mellem to og ni vipper på hver af dine egne. Dette look bliver mere dramatisk og iøjnefaldende.

  Udover at du skal vælge mellem Single lash extension og Volume lash extensions kan selve vipperne også variere meget i tekstur, længde og farve. Derfor har du mulighed for at opnå et meget unikt look med denne type af behandling. Til gengæld kan du ikke skifte mening i det antal uger, der går før de falder af eller skal fyldes op.  

   A woman getting eyelash extensions

   

  Spar tid i hverdagen

  Imens du selv kan påføre falske øjenvipper hjemmefra, skal du have lavet lash extensions hos en professionel behandler. Det har både betydning for prisen og for tidsrammen. Tit kan det koste op imod 1100 kroner at få den første behandling. Opfyldning koster dog lidt mindre.

  Når du investerer så mange penge i eyelash extensions investerer du derfor i en nemmere hverdag. Du står op hver dag med fyldige, flotte vipper, indtil vipperne løbende falder af, og du får brug for en opfyldning. Det sparer dig tid foran spejlet både om morgenen og om aftenen.  

   

  Problemer og pleje

  Til gengæld er der en del bøvl forbundet med at pleje og vedligeholde de permanent påsatte øjenvipper. For eksempel må du helst ikke komme i nærheden af vand og damp de første 24 timer efter behandlingen. Så risikerer du nemlig at opløse limen.

  Du skal også være meget forsigtig med at bruge og fjerne makeup. For eksempel må du ikke anvende vandfast makeup-fjerner eller vatrondeller til at rense mascara af dine vipper. Det betyder, at mange med lash extensions ofte helt dropper øjenmakeuppen. 

  Der er også en risiko for, at din hud reagerer negativt på kontakt med den særligt stærke øjenvippelim. Med falske øjenvipper er det lettere at kontrollere, hvilken lim du bruger. Vippelimen fra DUFF er både skånsom mod de kunstige øjenvipper og dine egne. Du kan også hurtigere få vipperne af, hvis du bliver allergisk. Det kan du ikke på samme måde med semi-permanente extensions. 

   

  Alternativer og supplementer til fyldige vipper 

  Kunstige øjenvipper, også kaldet strip lashes, som dem fra DUFFLashes og eyelash extensions er populære, fordi de giver en smuk effekt. Når du fysisk tilfører flere vipper, er du sikker på en større volumen. Ved at vælge mellem forskellige vippe styles eller behandlinger, kan du desuden regulere længde og intensitet. 

  Men der findes også nogle lidt mindre indgribende alternativer. Der findes også supplementer, som du for eksempel kan bruge sammen med dine kunstige øjenvipper for at opnå en endnu større effekt. Nogle af disse er for eksempel:

  • At farve dine øjenvipper med semi-permanent vippefarve (eller få det gjort hos en frisør el. lign.) Du kan læse mere om farve til dine naturlige vipper her.
  • At pleje dine øjenvipper, for eksempel med en øjenvippeserum. På den måde kan du arbejde for at få mere fylde og længde ad naturens vej.
  • Mascara. Hos DUFFLashes kan du købe en plejende mascara, der giver illusionen af længere og tykkere vipper, samtidig med at den giver dine naturlige vipper plejende næring og beskyttelse.

  Disse alternative løsninger kan være rigtig gode, dog giver de ikke samme tydelige effekt som vipper eller extensions. Til gengæld kan særligt vippeserum fungerer godt ved siden af for eksempel kunstige vipper. 

   

  Sådan vælger du mellem kunstige vipper og Eyelash extensions

  Men hvilken af de to løsninger er så bedst – DUFFLashes eller Eyelash extensions? Det er der ikke som sådan ét rigtigt svar på. Det rigtige valg for dig afhænger nemlig af dine egne ønsker og præferencer. I denne artikel har du fået den information, du skal bruge for at træffe dit valg. Men hvilke faktorer skal du tænke særligt over?

   

  Praktik versus æstetik

  Dine grunde til at ville have længere og tykkere vipper er helt afgørende for, om du skal vælge den ene eller den anden løsning. For nogle er det et praktisk valg; de vil gerne have flotte, fyldige øjenvipper uden at skulle bruge tid foran spejlet hver dag. De vil også gerne slippe for at skulle lægge makeup og fjerne den om aftenen. Hvis du har det på samme måde, så er lash extensions – enten Single lash eller Volume extensions – måske det rigtige valg for dig. 

  Hvis du derimod går mere op i at få dine vipper til at se ekstra flotte og voluminøse ud, enten til hverdag eller til særlige lejligheder, har du måske ikke noget imod at bruge lidt tid på processen. Her er kunstige vipper, som fra DUFFLashes, perfekte, fordi du selv kan style og sætte dem på, når du vil. 

   

  Dine vippers sundhed

  Du kan gøre rigtig meget for at pleje dine vipper. Du kan blandt andet bruge vippeserum og vippebalsam til at give fugt og fremme vækst. Du kan også tænke over, om der er skadelige stoffer i de typer af øjenmakeup, som du bruger. Er der det, bør du skifte til et andet mærke. Vi anbefaler vores egen plejende mascara, Supreme Lash Mascara, som indeholder den særlige ingrediens kaktusolie, foruden de andre plejende nøgle ingredienser. Olien medvirker til, at denne mascara faktisk beskytter dine vipper. 

  Desværre kan du godt komme til at skade dine vipper i forsøget på at fremhæve dem. Det kan ske ved nogle typer af falske øjenvipper og også ved eyelash extension. Her kan du blandt andet risikere, at dine egne øjenvipper begynder at falde af, eller at de knækker.

  Vælger du kunstige vipper i høj kvalitet fra DUFFLashes behøver du dog ikke at bekymre dig. Vi udvælger nøje materialet, så det hverken er skadeligt for din hud eller dine øjenvipper. 

   

  Økonomi

  Det økonomiske aspekt spiller selvfølgelig også en vigtig rolle i forhold til dit valg. For der er ingen tvivl om, at eyelash extensions er betydeligt dyrere end alternativet med kunstige vipper. Især fordi det er nødvendigt at få fyldt nye på cirka hver anden uge. 

  Falske vipper kan til gengæld bruges mange gange, før de skal skiftes ud. Det gør dem til den umiddelbare billigste løsning for dig, som gerne vil spare lidt penge.

  $1 Days
  $2 Hours
  $3 Minutes
  $4 Seconds